Начало ММА Нгану: Сега аз съм шампионът и ще има повече битки

Нгану: Сега аз съм шампионът и ще има повече битки

Нгану: Сега аз съм шампионът и ще има повече битки
0

Франсис Нгану вече ще диктува темпото на тежка категория в UFC. Това заяви новият шампион след гръмката победа над Стипе Миочич с нокаут в началото на втория рунд от битката им.

По този начин той спечели пореден сблъсък с нокаут и за отрицателно време.

„Битката с Джон Джоунс има повече смисъл за мен“, сподели Нгану на пресконференцията след UFC 260.

„Ако той не иска мача, то аз ще продължа напред. Като нов шампион искам тази категория да е много по-активна – да се раздвижи. Последните 2-3 години това не беше така и сега ще променя нещата.“

Нгану нокаутира Миочич за пояса при тежките в UFC

„Не мисля, че е нужна трета среща със Стипе Миочич, но бих приел такава. Той ме победи и е най-великият в тежка категория за всички времена. Каза, че няма да съм шампион, докато той не се откаже – може би, сега ще го направи. Винаги съм искал да съм активен и да имам повече битки. Нещата ще се променят сега“, допълни Нгану.

Той стана шампион от втория опит. Преди три години беше победен именно от Стипе Миочич.

Вече бившият първенец го сломи с единодушно съдийско решение.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.