Начало ММА Машините Нгану и Усман се срещнаха във фитнеса (СНИМКИ)

Машините Нгану и Усман се срещнаха във фитнеса (СНИМКИ)

Машините Нгану и Усман се срещнаха във фитнеса (СНИМКИ)
0

Франсис Нгану, който е претендент за титлата на UFC в тежка категория, и Камару Усман, шампион на организацията в полусредна категория, се щракнаха във фитнеса. Двамата бойци нееднократно са демонстрирали  добри приятелски взаимоотношения.

„Африка срещу всички“, написа „Хищника“ в профила си в Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou)

След около 2 седмици – на 27 март на Франсис Нгану му предстои така чаканият реванш за титлата на UFC в тежка категория. Камерунецът ще спори с шампиона Стипе Миочич в главния сблъсък на събитието UFC 260, което ще се проведе в Лас Вегас, Невада.

„Хищника“ се намира във великолепна серия от 4 поредни победи (над Къртис Блейдс, Кейн Веласкес, Жуниор дос Сантос и Жаирзиньо Розенструик). Всеки един от тези успехи е постигнат чрез нокаут и то преди края на втората минута!

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".