Начало Бокс Паркър: Никога не съм употребявал или пренасял метамфетамин

Паркър: Никога не съм употребявал или пренасял метамфетамин

Паркър: Никога не съм употребявал или пренасял метамфетамин
0

Джозеф Паркър взе отношение по повод скандала с наркотици, в който го замесиха. Бившият свеотовен шампион по бокс в тежка категория отрече последните заглавия в родната му Нова Зеландия.

Те го бяха въвлекли в международна групировка за трафик на наркотици. До момента към него няма повдигнати обвинения. Въпреки това, името му присъства в няколко документа.

„Никога не съм участвал в трафик на наркотици“, сподели Паркър.

„Не съм употребявал или пренасял метамфетамин. Обвиненията към мен са глупост – дори не ми беше даден шанс за отговор. Нито полицията ми е пращала съобщения, че ме разследва, нито съм имал повдигнати обвинения.“

„Обвиненията към мен в пресата не са верни. Всичко това ми причинява много стре както на мен, така и на моето семейство. Не мисля да обръщам повече внимание на тези скалъпени неща“, добави Паркър.

„Той нямаше възможност да отговори“, гласи краткият коментар на адвоката на боксьора.

Към момента следващата битка на Джозеф Паркър следва да е срещу Дерек Чисора през май, но предстои да разберем дали скандалът с наркотиците ще се разрасне.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.