Начало Бокс Закъсал с наркотици шампион в NBA се пуска в боксов мач

Закъсал с наркотици шампион в NBA се пуска в боксов мач

Закъсал с наркотици шампион в NBA се пуска в боксов мач
0

Носителят на две титли в NBA с ЛА Лейкърс Ламар Одъм ще се опита да припечели някой долар с демонстративен боксов двубой.

Бившият баскетболист, който преди години беше на косъм от смъртта заради пристрастяването си към наркотици, ще се изправи на ринга срещу все още неизвестен съперник на 12 юни, а мачът ще се проведе в казино в Атлантик Сити.

41-годишният Одъм има 14 сезона в най-доброто баскетболно първенство на планетата, като е носител на наградата за “Най-добър шести играч”. След края на кариерата си, заради пристрастяване към наркотици, баскетболистът едва не намери смъртта си в публичен дом през 2015 г. Тогава Одъм беше открит безжизнен след свръхдоза, а, докато е бил в кома, е получил 6 удара и 12 инфаркта. В следствие на това, баскетболистът признава, че има сериозни проблеми със загуба на паметта.

“Имам ужасна загуба на памет. Дългосрочните ми спомени също са повредени. Тялото ми е в ужасно състояние, не мога да повярвам колко зле е. Свръхдозата ме накара да осъзная, че не може да продължавам да живея така. Животът е хубав”, коментира преди време Одъм.

През 2019 г. Ламар Одъм се опита да поднови баскетболната си кариера, като се пробва в първенството за ветерани Big3, но физическото му състояние не му позволи да се състезава.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.