Начало ММА Джъстин Гейджи яде тежките ритници за закуска (ВИДЕО)

Джъстин Гейджи яде тежките ритници за закуска (ВИДЕО)

Джъстин Гейджи яде тежките ритници за закуска (ВИДЕО)
0

Междинният шампион Джъстин Гейджи демонстрира завидна издръжливост в седмиците преди мача с Хабиб Нурмагомедов. Двете основни лица в лека категория на UFC в момента ще премерят сили на 24 октомври.

Гейджи изгря на клип в интернет, на който поема тежък ритник.

Клипът е от спаринг сесия, а партньорът му веднага отчете прекомерената сила и вдигна високо ръцете си, че е спрял с боя. Навярно и за негова изненада обаче Джъстин остана на крака и дори продължи да върви напред.

Издръжливостта му е впечатляваща, а навярно единствената голяма въпросителна е защо спаринг партньорът на Гейджи го атакува с хай кикове, след като би трябвало да се готвят за борба от световна класа.

View this post on Instagram

HOLLY SH*T 😱 @justin_gaethje

A post shared by WARIORZ. ™ (@war.iorz) on

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.