Начало ММА Сонен разкри защо загуби от Паяка на UFC 117

Сонен разкри защо загуби от Паяка на UFC 117

Сонен разкри защо загуби от Паяка на UFC 117
0

ММА легендата Чел Сонен обвини дезинформацията за загубата от Андерсон Силва на UFC 117.

„Това беше първата ми петрундова битка. Да, наистина бяха много изморен, но не помня в кариерата си да съм завършил мач изпълнен с енергия“, Сонен започна разказа си.

„Спомням си едно нещо в петия рунд – от ъгъла ми казаха, че е рунд №4 и имаме още два до края. Казвам ви го, защото много пъти съм се чудил как ли щях да подходя, ако знаех, че е последният.“

Сонен призна, че изобщо не е знаел колко време остава до края.

„Ако знаех, че ми остава само една минута… Едно е да си мислиш, че имаш цял рунд, за да станеш световен шампион, а друго е 60 секунди. Не се опитвам да обвиня момчетата, а просто ви споделям момент от кариерата си.“

„Загубих бройката на рундовете, не защото той ме удари много пъти, но в клетката е хаос. В даден момент не знаеш къде се намираш. Понякога не знаеш дали е минала половин секунда или пет минути, който се е бил го знае. Това е един от тези странни моменти“, допълни Сонен.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.