Начало ММА Овърийм затвори устата на Черния звяр

Овърийм затвори устата на Черния звяр

Овърийм затвори устата на Черния звяр
0

Алистър Овърийм победи Аугусто Сакай с технически нокаут и по този начин избегна съдийското решение. Редица анализатори се усъмниха, че в картита на арбитрите щяхме да видим успех за нидерландеца, а такова е мнението и на Дерик Люис.

„Черния звяр“ реагира изключително емоционално в хода на цялата битка, пускайки туитове в социалната мрежа.

Люис точкува по интересен начин срещата.

Според него Сакай е спечелил и четирите рунда, а някои от тях по доста категоричен начин.

„Люис отново е дрънкал глупости“, гласи коментарът на Овърийм. „Съотборникът ми Къртис Блейдс ще го унищожи и ще бъда много щастлив. Мачкай, Къртис!“

Блейдс и Люис ще премерят сили на 28 ноември. След като „Черния звяр“ наля допълнително масло в огъня, нищо чудно да го видим и срещу Овърийм след това. Бившият кикбоксьор затвори устата на Дерик на изминалото шоу, а сега е негов ред да злорадства.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.