Начало ММА Андерсон Силва пробива в киното (ВИДЕО)

Андерсон Силва пробива в киното (ВИДЕО)

Андерсон Силва пробива в киното (ВИДЕО)
0

Легендарният ММА боец Андерсон Силва изгря в дебютния трейлър на нов кунг фу филм. „Паяка“ участва в продукция от Хонг Конг, която ще можем да гледаме тази есен.

Филмът се нарича „Непобедимия дракон“ (Invincible Dragon).

Героят на Силва, Александър Синклер, е враг с другия главен персонаж, който е детектив. Жанрът е криминална драма с включени много бойци изкуства и екшън.

Ето го и трейлърът:

Силва отново е готов за битка, след като излекува сериозна травма на коляното си.

През май пожела да премери сили с Конър Макгрегър, който го обяви за най-великия ММА боец в историята. Ирландецът обаче прекрати професионалната си кариера и до мач не се стигна.

Бразилецът сигурно вече се замисля повече върху стартиращата филмова кариера, защото е на 45 години и няма много битки пред себе си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.