Начало ММА За какво съжалява Люк Рокхолд?
0

За какво съжалява Люк Рокхолд?

За какво съжалява Люк Рокхолд?
0

Бившият шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд със сигурност има много моменти в кариерата си, с които се гордее, но има и един, за който съжалява и до днес.

35-годишният американец има зад гърба си 21 мача като професионалист в смесените бойни изкуства, но липсата на 22-ри го кара да се чувства неудовлетворен от нея. Рокхолд призна, че много му се иска да се беше изправил срещу Андерсон Силва в разцвета на силите си, за да се докаже като най-добрия.

Снимка: БТА

„Ще ми се да се бях бил с Андерсон. Особено в онзи момент, сигурен съм, че щях да го победя. Предполагам, че имаше някакви промоутърски причини това да не се случи. Не им се струваше редно по това време. Ако бях победил Витор Белфорд, веднага след това щях да се изправя срещу Андерсон, на момента. Но, след тази загуба, трябваше отново да се доказвам и да се изкачвам в ранглистата“, призна Люк Рокхолд пред “Major Waves Podcast”.

Американецът загуби от Белфорд през 2013 г., като след това записа 4 поредни победи преди да отстъпи на Майкъл Биспинг. Последва победа над Дейвид Бранч, но последователни загуби от Йоел Ромеро и Ян Блахович засега слагат спирачки на кариерата на Рокхолд.