Начало ММА Едрогърда звезда с рецепта за жените в ММА (СНИМКИ)
0

Едрогърда звезда с рецепта за жените в ММА (СНИМКИ)

Едрогърда звезда с рецепта за жените в ММА (СНИМКИ)
0

Бившата участничка в категория „сламка“ на UFC Пърл Гонзалес даде рецептата си за това какво е необходимо на една жена, за да е успешна в смесените бойни изкуства.

33-годишната американка, известна с това, че първоначално ѝ беше отказано да дебютира на UFC 210, тъй като имплантите в гърдите ѝ са прекалено опасни, но след това получи разрешение, може да се похвали с над 150 000 последователи в Instagram. С тях тя сподели какво, според нея, трябва да притежава една жена, за да има успех в света на ММА.

„Бъдете сладко за очите, храна за душата и гарнитура от ритане на задници. Честата неделя сутрин“, написа Пърл към своя снимка от Музея на изкуствата в Сан Диего, която публикува.

Гонзалес има 2 двубоя в UFC, като загуби от Синтия Калвийо и Полиана Ботельо, преди да се присъедини към изцяло дамската Invicta Fighting Championships, където спечели 4 от 6-те си мача.

Наскоро тя беше въвлечена в разгорещена онлайн свада с боеца в тежка категория на UFC Къртис Блейдс, който обяви, че момичета като нея, Пейдж Ванзант и Рейчъл Остович са във веригата единствено заради външния си вид. Освен това използват социалните медии за трупане на слава с красотата си, вместо да го правят с бойните си умения.