Начало ММА Емеляненко се завръща в големите битки (ВИДЕО)

Емеляненко се завръща в големите битки (ВИДЕО)

Емеляненко се завръща в големите битки (ВИДЕО)
0

Промяна в главната битка на турнира AMC Fight Nights 106. Галата ще се проведе на 27 ноември в град Сиктивкар, а главното събитие трябваше да се срещнат Вячеслав Василевски и Марсио Сантос. Поради заболяване Вячеслав Василевски няма да може да участва, а Александър Емеляненко влиза на негово място в битка срещу бразилеца. Това съобщи президентът на AMC Fight Nights Камил Хаджиев.

„Току-що бяхме информирани, че Вячеслав Василевски се оттегля от битката срещу Марсио Сантос – той е болен. От какво се разболя, разберете от него. Струва ми се, че болестта му е трик. Това е лоша новина. Но има и страхотни новини – Александър Емеляненко идва да го замени! „, каза шефът на лигата във видео, публикувано в интернет.

Емеляненко ще поднови кариерата си в смесените бойни изкуства, след повече от година пауза. Последната му битка по правилата на ММА бе през юли миналата година, на турнира ACA 107 в Сочи. Тогава той регистрира загуба с нокаут в третия рунд от Магомед Исмаилов.

Александър Емеляненко (28-8-1) – започва професионалната си кариера през 2003 г. В кариерата си е участвал под егидата на различни организации, включително Pride, M-1 Global, RCC, ACA и др.

Руснакът е европейски шампион по бойно самбо, майстор на спорта по самбо и джудо. През 2010 г. печели шампионската титла на PROFC. Той може да се похвали с битки със Сергей Харитонов, Магомед Исмаилов, Тони Джонсън, Джеф Монсън и други световноизвестни бойци.