Начало Кикбокс и муай тай Патриотична песен вдигна духа на ММА тренировка (ВИДЕО)

Патриотична песен вдигна духа на ММА тренировка (ВИДЕО)

Патриотична песен вдигна духа на ММА тренировка (ВИДЕО)
0

Бойните клубове „Шуменска крепост“ (кикбокс) и „ММА Шумен“ отново обединиха усилия в името на спорта. Двата отбора от едноименния град проведоха съвместна тренировка, която премина в патриотично настроение.

Двете състезателки на многократния отборен шампион в кикбокса – Никол Маринова и Симона Стефанова, изпълниха песента „От тука започва България“ на Асен Масларски.

Това вдигна бойния дух на групата и внесе отлично настроение сред всички трениращи.

Бойците от Шумен станаха пословични с акциите си, в които почистват родния град и го правят по-приветливо място.

Треньорите им държат на дисциплината както в залата, така и извън нея.

Преминалото общо занимание за края на учебната година обещава задружни усилия между състезателите и в близкото бъдеще. Самото изпълнение на песента от двете момичета също е достойно за уважение.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.