Начало Кикбокс и муай тай СК Шуменска крепост отново почиства града си (СНИМКИ)

СК Шуменска крепост отново почиства града си (СНИМКИ)

СК Шуменска крепост отново почиства града си (СНИМКИ)
0

Десетки бойци от СК „Шуменска крепост“ се включиха доброволно в поредната акция за почистване на града от отпадъци. Този път – в инициатива за освежаване на двора на детска градина „Светулка“ в кв. Боян Българанов.

Повече от сто мъже, жени, девойки и младежи – състезатели от бойния клуб, и една част от родители на деца в това детско заведение взеха участие. Безкористно и със собствени средства, за да има къде малчуганите да играят на спокойствие – страхотен пример как да помагаме на околните.

Това далеч не е първата благородна инициатива на СК „Шуменска крепост. Само преди седмица близо 90 доброволци се включиха в почистване на райони от Шуменското плато.

„От ръководството на клуба обмисляме тази инициатива да стане ежемесечна, защото сме убедени, че трябва редовно да пазим чисто не само в домовете и офисите си, да даваме пример не само в определени дни от годината“, казаха от клуба.

Снимки: Facebook

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.