Начало ММА Еротична манекенка заплаши шампион на Bellator, че ще го зареже, ако загуби двубоя с шампиона на PFL (ВИДЕО)

Еротична манекенка заплаши шампион на Bellator, че ще го зареже, ако загуби двубоя с шампиона на PFL (ВИДЕО)

Еротична манекенка заплаши шампион на Bellator, че ще го зареже, ако загуби двубоя с шампиона на PFL (ВИДЕО)
0

Bellator и PFL са на броени часове от историческата си първа съвместна гала след сливането на двете компании, като се очаква този уикенд да видим редица сблъсъци между шампионите в двете организации. Една от тях ще бъде между Джони Еблен (14:0) и Импа Касанганай (15:3) в полутежка категория. Залогът за шампиона на Bellator обаче ще е повече от титлата и непобедения му статут. Приятелката му заплаши, че ще го зареже, ако загуби от Касанганай.

Смятам, че ще му срита задника. Ами, ако загуби? Тогава го напускам. Независимо, че похарчи $85 хил. по мен. Той трябва да победи“, каза в разговор с The Fan Bus TV еротичната манекенка Джесеня Ребека.

Връзката им придоби широка популярност в изминалите седмици, когато двамата бяха заснети по време на пазар. Тогава стана известно, че MMA звездата е пръснал въпросната сума за подаръци от Alex The Jeweler, Dior и Louis Vuitton.

След това Ребека обясни, че връзката им се крепи на конкретни качества. Тя е с него, защото е шампион, докато той е с нея, защото е секси. Ако тези две неща се променят, ответната половинка би имала пълното право, за да напусне връзката им.

Шампионската гала на Bellator и PFL е планирана за 19:30 часа българско време на 24 февруари.