Начало ММА Ето кои състезатели грабнаха бонусите от UFC Санкт Петербург

Ето кои състезатели грабнаха бонусите от UFC Санкт Петербург

Ето кои състезатели грабнаха бонусите от UFC Санкт Петербург
0

Бойното шоу „UFC Fight Night: Overeem – Oleinik“ предложи много емоции в Санкт Петербург, Русия. В една от битките Магомед Мустафаев спечели с атрактивен нокаут и това му донесе бонуса за представяне на вечерта. Боецът си тръгва с допълнителни $50 000 към хонорара за участие и победа.

Сергей Павлович грабна другото солидно парично поощрение.

Той нокаутира бразилеца Марсело Горм и зарадва домакините. Неговата статистика при професионалистите вече изглежда още по-впечатляваща (13-1).

За битка на вечерта от UFC избраха срещата в лека категория между Ислам Махачев и Арман Царукян.

В Русия ще се говори дълго за чудесно организираното шоу. На него присъства и Хабиб Нурмагомедов, който все още е непобеден. „Орела“ бе посрещнат както подобава. Очаква се да се завърне на UFC Абу Даби през септември.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.