Начало ММА Фен опита да се сбие със Си Ем Пънк
0

Фен опита да се сбие със Си Ем Пънк

Фен опита да се сбие със Си Ем Пънк
0

Бившият световен шампион по кеч и боец от UFC Си Ем Пънк се размина на косъм от сбиване с агресивен фен докато коментира на живо край ринга събитието „Cage Fury Fighting Championships 77“ в Ню Джърси.

По време на двубоя между Кристофър Дуку и Дани Холмс изнервен фен насочи вниманието си към Пънк, чието истинско име е Фил Брукс. 40-годишният бивш кечист опита да запази самообладание, но във видео то случката, обиколило Интернет, се чува как казва раздразнено на нападателя си: „Братле, трябва да се разкараш, мамка му. Трябва да…“. След това настава суматоха, а другият коментатор – Джон Морган, се опитва да обясни ситуацията: „Имаше един джентълмен, който беше точно зад гърба на партньора ми. Изглежда, че по всяка вероятност сега охраната го извежда от залата. Имахме лека ситуация в развитие. Охраната се опитва да оправи нещата. Някои от феновете на Дани Холмс не са щастливи, опитаха се да се разправят с партньора ми Си Ем Пънк“.

Си Ем Пънк има два двубоя в UFC, след като реши да смени кариерата си на кечист. За негово съжаление обаче и в двата не успя да спечели, а наскоро призна, че е близо до това да сложи край на професионалните си боеве.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.