Начало ММА Хабиб: Договорът ми е сред трите най-добри в цялата история на UFC

Хабиб: Договорът ми е сред трите най-добри в цялата история на UFC

Хабиб: Договорът ми е сред трите най-добри в цялата история на UFC
0

Новият договор на шампиона в лека категория в UFC  Хабиб Нурмагомедов е в топ три на най-добрите в цялата история на организацията. Това обяви самият боец в своя канал в youtubе.

„Ако кажа, че моят договор е един от най-добрите, някак си ще бъде погрешно. Предполагам, че можете да го поставите в първите три на най-добрите условия и споразумения, които някога са били сключвани с UFC.“

Преди няколко дни стана ясно, че една от големите звезди на UFC е подновил своя договор с организацията и той е повече от добър. Шампионът в лека категория имаше само една оставаща битка от стария си контракт с UFC и го поднови преди битката си с Дъстин Порие на UFC 242 в Абу Даби през септември.

„Разбира се, преговорите бяха сложни. Аз нямах трудности, защото им казах моите условия, без които нямаше да се съглася. Мисля, че си заслужихме всичко това“, заяви уверено дагестанският боец.

Нурмагомедов се превърна в огромна звезда след победата си над Конър Макгрегър и е успял да си изкара много добра нова сделка, която според неговия мениджър Али Абделазис го прави най-високоплатен в UFC. В неговия договор има и опция за битка с Джордж Сен Пиер.

 

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.