Начало Бокс Фюри: Ако не бия Шварц, по-добре да ме гръмнат
0

Фюри: Ако не бия Шварц, по-добре да ме гръмнат

Фюри: Ако не бия Шварц, по-добре да ме гръмнат
0

Тайсън Фюри е готов за пореден път да се откаже от професионалния бокс ако не успее да спечели мача си срещу Том Шварц тази събота.

Британецът вече се пенсионира веднъж, след като беше уличен в употреба на кокаин през 2017 г., но в края на миналата година се завърна на ринга за мач с Дионтей Уайлдър. Сега британецът отново мисли за отказване, а причината за това е, че смята себе си за повече от сигурен фаворит в двубоя с Шварц.

„Аз съм най-добрият в своята ера и, ако не мога да победя Том Шварц, по-добре да се пенсионирам! Има разлика между човек, който се бие добре под напрежение и човек, който отива в офиса, без да се чувства добре, и въпреки това печели. Аз може и да нямам ден, но дори и в такива моменти съм способен да измъкна победата. Това отличава шампионите. Ако не мога да победя Том Шварц – какъв е смисълът да се боксирам повече? По-добре да ме гръмнат. Няма как да знаем преди да се случи. Много хора смятат, че ще съм по-страхлив след мача срещу Уайлдър, но няма как да знаем, живеем във вълнуващи времена“, каза Фюри пред британския „The Telegraph“.

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.