Начало ММА Фьодор Емелианенко за брат си Александър: Не си спомням често за него
0

Фьодор Емелианенко за брат си Александър: Не си спомням често за него

Фьодор Емелианенко за брат си Александър: Не си спомням често за него
0

Легендарният руски боец Фьодор Емелианенко отговори на въпроса дали не изпитва носталгия по времената, когато връзката му с Александър Емелианенко е пример за братска взаимопомощ и подкрепа.

Не си спомням често тези моменти. Дълго време това отсъстваше и когато се случваше, беше за кратко. Преди двадесет години се отдадох на семейството си и сега е така. Но мястото беше заето от други хора, сега имам дъщери и съпруга. Имам екип, с който се опитвам да дам всичко от себе си, да живея спортни моменти, да общувам със семействата им„, обясни Последния император.

Не съм носталгичен. Разбира се, това, което се случва, ми е неприятно. В семейството не трябва да е така, не трябва да има такива отношения. Това ме огорчава. Надявам се, че в бъдеще тази ситуация ще се промени, тази връзка ще се промени. Но днес дори не виждам как това може да се случи„, добави по-големият брат.

Емеляненко каза още, че не е планирал да гледа боксовия мач между брат си и известния рапър Джиган.

Ще видим. Може би нещо на запис да видя. Но не виждам смисъл. Флойд Мейуедър вече се би с блогър, но победител нямаше„, каза легендарният боец.