Начало Кикбокс и муай тай Герой на SENSHI e новият капитан на България по кикбокс

Герой на SENSHI e новият капитан на България по кикбокс

Герой на SENSHI e новият капитан на България по кикбокс
0

Димитър Пенчев е новият капитан на националния отбор по кикбокс в ринговите стилове. Победителят от главното събитие на SENSHI 8 лично беше посочен от треньора на тима Владимир Вълев – Питбула.

С тази отговорна задача Пенчев наследява досегашния капитан Атанас Божилов, който ще продължи да се състезава единствено в професионални галавечери.

„Честито! Това е тежест, с която ти ще се справиш. Имаш опита. Ти си най-заслужил“, обяви Вълев по време на лагера на националния отбор в комплекс „Спорт палас“ край морето.

SENSHI 8: Димитър Пенчев – Петър Стойков (ВИДЕО)

Пенчев постигна една от най-големите победи в кариерата си срещу Петър Стойков.

Състезателят на БК „Скорпион“ успя да обърне развитието на мача и в края на срещата пласира отлични комбинации, с които убеди съдиите на SENSHI в решенето им.

Двамата излязоха в сблъсък на европейските шампиони на WAKO PRO, като предложиха много зрелище и атракция на феновете.

Сега Пенчев ще се нагърби с отговорната задача да бъде лидер на националите ни по кикбокс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.