Начало ММА Франсис Нгану: Джон Джоунс е по-добър в Twitter, отколкото в клетката
0

Франсис Нгану: Джон Джоунс е по-добър в Twitter, отколкото в клетката

Франсис Нгану: Джон Джоунс е по-добър в Twitter, отколкото в клетката
0

Шампионът при най-тежките в UFC Фрнаис Нгану не е убеден в преминаването на бившия хегемон при 93-килограмовите Джон Джоунс в неговата категория. Камерунецът твърди, че Джоунс може и да не е толкова добър в клетката, колкото в социалните мрежи.

„Мисля, че е време да разберем, дали Джно Джоунс ще се бие, или не. Оставам с впечатлението, че той е по-добър в Twitter, отколкото в октагона“, заяви носителят на пояса в тежка категория в подкаста на Брус Бъфър “IT’S TIME!!!” .

Последната среща на Джоунс се изигра през февруари, 2020-а. След това той заяви, че ще работи за преминаването му в тежка катеогиря.

Нгану надигра Сирил Ган на събитието UFC 270 с единодушно съдийско решение и сега чака ново предизвикателство. Подвизите му в клетката, обаче, ще трябва почакат, защото камерунецът планира да се подложи на операция през март. Той влезе в битката с Ган с разкъсани вътрешни и външни връзки на коляното, но въпреки контузиите, той се представи великолепно. Това означава, че през 2022-а е по-скоро малко вероятно да станем свидетели на сблъсък Нгану-Джоунс.

„Миналото показва, че тежката категория може да почака за защита на титлата. Имаме по една защита на титлата от доста време, така че не мисля, че това ще бъде проблем“, допълни Нгану.

Самият Джон Джоунс зави в Twitter, че е впечатлен от победата на Нгану над Ган и е наблюдавал битката. Въпреки интересът му, Нгану и Дейна Уайт не вярват, че Джоунс ще се завърне.

А вие какво мислите?

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".