Начало ММА Фъргюсън се яви с костюм и ръкавици
0

Фъргюсън се яви с костюм и ръкавици

Фъргюсън се яви с костюм и ръкавици
0

Тони Фъргюсън, който ще се изправи срещу шампиона в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов, се появи на пресконференцията с дагестанеца с костюм и ръкавици за фитнес.

„Това не са бейзболни ръкавици. Когато работя с крушата, не обичам да съм с голи ръце. затова слагам ръкавици. Те са за вдигане на тежести. Вече казах, че съм убиец и дойдох да си свърша работата. Това са ръкавици за работа. Винаги работя по 8-9 часа на ден“, обясни Фъргюсън.

„Обичам руските си фенове. Трябваше да науча нещо на руски – знам ругатни. Времената се променят. Преди първия двубой получих много негативизъм, блокирах много хора, а в това съм добър. На втората година всичко се повтори, те започнаха да говорят за семейството ми. Третата година вече беше различна, а четвъртата беше напълно различна. Просто се борих и промених отношението. Руски фенове, американски фенове – без значение. Отначало ме мразеха, а след това сякаш започнаха да ме харесват заради искреността и оригиналността. Животът е твърде кратък, за да вземе всичко на сериозно. Така че към моите руски фенове само уважение“, добави претендентът.