Начало ММА Ган нокаутира Туйваса на първото UFC във Франция

Ган нокаутира Туйваса на първото UFC във Франция

Ган нокаутира Туйваса на първото UFC във Франция
0

Сирил Ган триумфира в главното събитие на UFC Fight Night 209, което се проведе в Париж, Франция. До скоро ММА беше забранен спорт в страната, но сега феновете се насладиха на страхотно шоу.

Техният сънародник нокаутира Тай Туйваса в третия рунд. Битката беше много атрактивна, като в един момент се превърна в кърваво зрелище.

Бившият претендент за титлата на организацията в тежка категория показа защо е наричан „компютър“ в клетката и тотално надигра нокаутьора Туйваса.

„Нямам думи. Просто чуйте феновете“ Ган сподели след победата.

„Никой на планетата не очаква това от френската публика. Вижте колко са щастливи всички.“

В момента ситуацията с титлата на UFC при тежките е твърде неясна. Шампионът Франсис Нгану лекува контузия, а договорът му изтича през януари. При всички положения Ган би трябвало да бъде основен претендент.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.