Начало ММА Багата продължава с подготовката (СНИМКА)

Багата продължава с подготовката (СНИМКА)

Багата продължава с подготовката (СНИМКА)
1

Без промяна в ранкинга му след обновяването на ранглистата

Благой Иванов-Багата продължава с подготовката за следващ сблъсък в клетката на UFC. Единственият българин, който е част от най-известната ММА верига в света в момента, качи снимка от тренировъчния процес.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) на

На снимката, качена от самия него в профила му в Instagram, ясно личи, че родния боец не е излязъл от форма по време на празниците. Той тренира в института на UFC, който се намира в Лас Вегас.

Един от първите, коментирали публикацията бе легендата в ММА – Рой Нелсън.

„Продължавай да работиш и да ставаш по-добър“ , нахъса родния боец, Нелсън.

Междувременно излезе обновената ранглиста на UFC. Багата се намира на 11-а позиция в тежка категория като няма промени в класирането на нито един от топ 15.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".

Comment(1)

  1. Не е излязъл от кръглата си форма.

Comments are closed.