Начало ММА Ган преби Черния звяр за междинната титла в тежка категория

Ган преби Черния звяр за междинната титла в тежка категория

Ган преби Черния звяр за междинната титла в тежка категория
0

Сирил Ган е новият носител на междинния пояс на UFC в тежка категория. Французинът победи Дерек Люис с технически нокаут в третия рунд по време на главното събитие на галата UFC 265.

Мачът се игра в Хюстън, САЩ.

31-годишният Ган държеше добре коварния си съперник на дистанция в първия рунд. „Черния звяр“ се опитваше да пробие защитата му, но освен епизодични прояви не успяваше да запише нищо не сметката си. На свой ред французинът, който беше освиркван от феновете, пласираше точни и резки удари.

В третата част лоу киковете започваха да се отразяват и Люис вече изглеждаше на път да приключи. Американецът ставаше все по-малко мобилен.

Ган забеляза, че противникът му е наранен и скочи здраво на Люис. „Черният звяр“ падна на пода и след граунд енд паунд съдията приключи срещата.

Така след пълна доминация на Ган той си осигури междинната титла след само три години в професионалния ММА.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.