Начало ММА Ган прибрал 3 милиона евро за мача с Туйваса
0

Ган прибрал 3 милиона евро за мача с Туйваса

Ган прибрал 3 милиона евро за мача с Туйваса
0

Сирил Ган е заработил около 3 милиона евро от двубоя си с Тай Туйваса. Това призна самият той в интервю за специалиста по бойни спортове Ариел Хелуани. Французинът нокаутира съперника си в Париж в началото на месеца, а галавечерта на UFC бе историческа, тъй като се проведе за пръв път в Града на любовта.

Двубоят премина доста вълнуващо. Ган трябваше да се възстанови от нокдаун, след като австралиецът го намери с много добро попадение. В последствие обаче местната звезда направи нужното, за да обърне развоя на събитията.

Честно казано не знам колко заработих от този мач. Не съм сигурен за точната цифра. Но беше в порядъка на 2-3 милиона евро, по-скоро около 3. Смятах, че тъй като не съм шампион, ще получа по-малко, отколкото в мача с Нгану, но не беше точно така“, сподели Ган. Според данните отвъд океана, при загубата от „Хищника“, Сирил е заработил около 500 хиляди долара.

Французинът отдаде заслуженото и на Туйваса за страхотния мач, който направиха. „Когато ме нацели, буквално не разбрах какво стана. Паднах на земята и си казах Оу, какво стана?“ Той наистина е опасен. Има бойци, които не изглеждат нищо особено, но притежават невероятна сила. Той е точно от тази порода“, каза още Ган.