Начало ММА Гастелъм: Не направих нещо специално срещу Хайниш

Гастелъм: Не направих нещо специално срещу Хайниш

Гастелъм: Не направих нещо специално срещу Хайниш
0

Келвин Гастелъм винаги очаква повече от себе си, като бе самокритичен и след успеха над Ян Хайниш.

Бившият претендент за титлата в средна категория победи с единодушно решение и сложи край на лошата серия от три поредни загуби.

„Направих нужното, за да спечеля. Не мисля, че беше нещо специално“, Гастелъм сподели на пресконференцията след UFC 248. „Винаги очаквам повече от себе си. Наясно съм с уменията си и какво мога да причиня на съперника.“

„Благодарен съм на всички, които стоят зад мен за победата. Радвам се, че ръката ми беше вдигната. Стигнах далеч и съм признателен на хората до себе си. Сега следват разговори с тях, с Дейна Уайт. Ще преценим с кого мога да се бия.“

Келвин не предизвика никого след победата.

„Има няколко опции. При нужда мога да заместя някой в мача Робърт Уитакър – Пауло Коста. Надявам се да са здрави и срещата им да не пропадне“, сподели още Гастелъм.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.