Начало ММА Рибас и Пейдж Ванзант насрочиха нова дата за битката си

Рибас и Пейдж Ванзант насрочиха нова дата за битката си

Рибас и Пейдж Ванзант насрочиха нова дата за битката си
0

Аманда Рибас и Пейдж Ванзант се договориха да се срещнат в октагона на 11 юли. Мачът им по план трябваше да се проведе на 14 май, но не се състоя заради контузия на Ванзант. Русокосата красавица трябваше да се подложи на операция.

За последно Рибас победи Ранда Маркос с решение и така увеличи серията си на четири поредни успеха. След това изрази желание да се срещне с Пейдж и двете устно се договориха това да се случи на „Бойния остров“.

Ванзант спечели срещу Ракел Остович при последната си поява в клетката. След битката с Рибас ще изпълни договора си с UFC и ако Дейна Уайт не го поднови, ще бъде свободна да подпише с конкурентна организация.

Вече започна да се спекулира, че ще премине в редиците на „Белатор“ при половинката си Остин Вандерфорд.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.