Начало ММА Ванзант се разбрала с почти 20 съпернички
0

Ванзант се разбрала с почти 20 съпернички

Ванзант се разбрала с почти 20 съпернички
0

Звездата при дамите в категория „муха“ Пейдж Ванзант отчаяно се опитва да убеди UFC да й осигури двубой.

През последните няколко дни любимката на феновете отново повдигна темата, като изглежда е готова да се бие с когото и да било от категорията си, или дори от „сламка“. В стори в Instagram, разделено на няколко части, Ванзант се обърна към UFC с твърдението, че сама е отправила предизвикателство за двубой към куп съпернички, а близо 20 от тях са приели. „Хей, UFC, всички те се съгласиха да се бият с мен. Аз приемам всяка от тях. Здрава съм и съм готова да се бия“, написа блондинката.

Ванзант сподели снимки на профилите на състезателки, които твърди, че са готови да се изправят срещу нея: Миранда Грейнджър, Антонина Шевченко, Емили Уитмайър, Андреа Лий, Монтана де ла Роса, Лорън Мюлер, Шана Добсън, Вероника Мачедо, Алекса Грасо, Диана Белбица, Каролина Ковалкиевич, Ву Янан, Анджела Хил, Полиана Ботельо, Моли Маккан, Джоди Ескуибел и Надя Касем.

Пейдж не се е била от януари, когато победи Рейчъл Остович във втория рунд, а предишните й двубои датират от януари 2018 г. и декември 2016 г. Извън октагона често я задържат различни телевизионни и филмови участия, както и серия контузии, довели до няколко операции на ръката.