Начало ММА Историята на Даниел Кормие

Историята на Даниел Кормие

Историята на Даниел Кормие
0

От най-голямата ММА верига в света – UFC решиха да посветят видео на Даниел Кормие, което е част от сериите UFC 25 Years in Short.

Даниел Кормие е сред най-великите бойци, които някога са влизали в клетката. Той е един от четиримата бойци, които са държали едновременно по две титли в UFC. Бившият борец, който има и бронз от световно първенство по борба, в момента държи титлата в тежка категория, която ще брани срещу Стипе Миочич на UFC 241 през август. DC e с рекорд 21-1-1 в ММА и миналата година стана двоен шампион на UFC, след като детронира Миочич и спечели титлата в тежка категория, а преди това той държеше тази в полутежка категория. Много може да се говори за него. Въпреки, че вече е на 40 години, те не му личат на ринга. Кормие няма загуба в тежка категория и има победа над много големи имена.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".