Начало Бокс Мейуедър тренира непобеден боксьор (СНИМКА)

Мейуедър тренира непобеден боксьор (СНИМКА)

Мейуедър тренира непобеден боксьор (СНИМКА)
0

Флойд Мейуедър младши продължава с подготовката на млади таланти. Звездата в професионалния бокс похвали надеждата в лека категория – Девин Хейни в социалните мрежи.

„Нещото, което харесвам в Девин Хейни е, че той е готов да направи каквото е необходимо, за да бъде велик и насърчавам всички млади борци да направят същото“ , сподели Мейуедър в пост в профила си в Instagram, добавяйки и снимка от тренировката.

Накоро Мейуедър показа тънкости в играта на непобедения до момента на професионалния ринг Девин Хейни (24 победи, 15 с нокаут), който е световен шампион на WBC в лека категория, както й  претендент за титлите на WBA и WBO.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

The thing I like about @realdevinhaney is that he is willing to do whatever it takes to be great and I encourage all young fighters to do the same. FOLLOW: @realdevinhaney

Публикация, споделена от Floyd Mayweather (@floydmayweather) на

Припомняме, че от известно време Флойд Мейуедър младши се изявява като треньор по бокс. Легендарният боксьор, който няма загуба на професионалния ринг, тренира млади надежди в своята собствена спортна зала – TMT („The Money Team“).