Начало ММА Конър изнесе лекция на Пейдж Ванзант (ВИДЕО)
0

Конър изнесе лекция на Пейдж Ванзант (ВИДЕО)

Конър изнесе лекция на Пейдж Ванзант (ВИДЕО)
0

Звездата на UFC Конър Макгрегър влезе в ролята на треньор и даде ценни наставления на любимката на много фенове на бойните спортове Пейдж Ванзант.

26-годишната блондинка тренира у дома заради коронавируса, като наскоро свали гипса от ръката си след поредната операция. Тя сподели в социалните медии видео, на което тренира с машина, като отбеляза Макгрегър в публикацията и го попита добре ли се справя. Изненадващо, в отговора си Конър изнесе цяла лекция на американката как да подобри тренировката си.

„Отлично, Пейдж! Сега забави малко и мини през всички защитни движения. Хвани пръчката с ръкавицата както я удряш. Мини под нея. Отдръпни се. Ускори повторението и добави други. Хващаш, удряш, хващаш. Удряш, минаваш, удряш, минаваш, отдръпваш се, удряш. И повтаряш. Също така насочи малко надолу юмрука. Хоризонтални кокалчета! В мач ще удряш с хоризонтален юмрук, не с вертикален, затова тренирай както ще се биеш. Навиците, създадени по време на тренировка, стават навици в двубоя. Но не искам да кажа, че вертикалният не е ефективен. Чуковите удари се правят вертикално. Също така ударите от гард са ефективни когато кокалчетата са вертикални. Вкарваш ги в лицето изненадващо. Противникът си мисли, че се пазиш, но – бум! Изненадващ удар от гард. Като онази играчка, която изскача от кутията. Но за прави удари от разстояние ще трябва да насочиш юмрука надолу до хоризонтална позиция, тъй като вкарваш и рамото. Не бързай, изгради си правилните навици. Мисли за удар в носа. Тази машина е перфектна за теб – също наскоро е излязла от гипса. Успех“, анализира видеото Макгрегър.

View this post on Instagram

How did I do @thenotoriousmma ?? 🥵

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on