Начало Други 221-сантиемтров еднорог от НБА запълва времето си с бокс
0

221-сантиемтров еднорог от НБА запълва времето си с бокс

221-сантиемтров еднорог от НБА запълва времето си с бокс
0

Една от големите звезди на НБА – Кристапс Порзингис прекарва голяма част от дните си в тренировки по бокс заради карантината.

221-сантиметровият латвиец, който играе за Далас Маверикс и преди години беше наречен „еднорог“ от легендарния треньор Фил Джексън заради рядката комбинация от ръст и качества, разкри, че поради забраната за излизане, поддържа форма у дома с едно от любимите си занимания – бойните изкуства.

„Правя каквото мога. Имам малко пространство с много неща, които използвам, за да съм във форма. Малко тежести, велоергометър и всякакви такива, за да правя кардио и малко бокс. Работя върху боксовите си умения. Не е ясно кога ще рестартираме всичко и се старая да давам най-доброто от себе си и да съм във форма. Опитвам се да си изградя търпение за четене. Това ми е нещо като проблем, но смятам, че ставам по-добър в четенето на книги. Обичам бокса, винаги съм бил фен на бокса и бойните изкуства, така че се забавлявам с тях като правя по нещо малко у дома. Дреболии, които ми харесват, аз съм фен на YouTube, така че гледам там много видеа и научавам нови неща. Опитвам се да си намирам занимание“, каза Порзингис.