Начало ММА Гейджи плаши Хабиб със “зона на смъртта”
0

Гейджи плаши Хабиб със “зона на смъртта”

Гейджи плаши Хабиб със “зона на смъртта”
0

Джъстин Гейджи не показва излишна скромност преди двубоя си с Хабиб Нурмагомедов за титлата на UFC в лека категория и обеща да атакува неуморимо шампиона.

Американецът е претендент за пояса, след като стана временен шампион с победата си над Тони Фъргюсън в мач, в който зае мястото именно на “Орела”, който остана блокиран в Русия от коронавируса. Сега, за двубоя на 25 октомври, Гейджи обеща война на съперника си.

“Това вече не е само борба. Пред себе си ще имам зона, няма да е много голяма. Това ще бъде зоната на смъртта и аз ще представлявам смъртта всеки път, когато той влезе в нея. В това съм най-добър, да правя клане. Големи автомобилни катастрофи”, закани се Гейджи.

View this post on Instagram

#work @eyevisualize @onxlabs @violent__1

A post shared by Justin Gaethje 🇺🇸 (@justin_gaethje) on

Той добави, че ще бъде изключително агресивен по време на мача, като се надява така да не позволи на съперника да атакува.

“Моята цел ще бъде да вляза в клетката и да създам възможно най-много от тези катастрофи. Дали ще удряме телата си, главите си, шиб*ните си рамене, моят юмрук в неговата глава, неговият юмрук в моята глава – няма значение. Трябва да създавам тези ситуации, защото този тип може да бъде победен единствено по този начин”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.