Начало ММА Гейджи плаши Хабиб със “зона на смъртта”
0

Гейджи плаши Хабиб със “зона на смъртта”

Гейджи плаши Хабиб със “зона на смъртта”
0

Джъстин Гейджи не показва излишна скромност преди двубоя си с Хабиб Нурмагомедов за титлата на UFC в лека категория и обеща да атакува неуморимо шампиона.

Американецът е претендент за пояса, след като стана временен шампион с победата си над Тони Фъргюсън в мач, в който зае мястото именно на “Орела”, който остана блокиран в Русия от коронавируса. Сега, за двубоя на 25 октомври, Гейджи обеща война на съперника си.

“Това вече не е само борба. Пред себе си ще имам зона, няма да е много голяма. Това ще бъде зоната на смъртта и аз ще представлявам смъртта всеки път, когато той влезе в нея. В това съм най-добър, да правя клане. Големи автомобилни катастрофи”, закани се Гейджи.

View this post on Instagram

#work @eyevisualize @onxlabs @violent__1

A post shared by Justin Gaethje 🇺🇸 (@justin_gaethje) on

Той добави, че ще бъде изключително агресивен по време на мача, като се надява така да не позволи на съперника да атакува.

“Моята цел ще бъде да вляза в клетката и да създам възможно най-много от тези катастрофи. Дали ще удряме телата си, главите си, шиб*ните си рамене, моят юмрук в неговата глава, неговият юмрук в моята глава – няма значение. Трябва да създавам тези ситуации, защото този тип може да бъде победен единствено по този начин”.