Начало ММА Георги Валентинов и боец от UFC със здрав спаринг в София (ВИДЕО)

Георги Валентинов и боец от UFC със здрав спаринг в София (ВИДЕО)

Георги Валентинов и боец от UFC със здрав спаринг в София (ВИДЕО)
0

Здрав спаринг си спретнаха един от най-добрите ММА бойци у нас Георги Валентинов и младата звезда на UFC Фарес Зиам. 27-годишният старозагорец се включи в част от подготовката на група елитни френски бойци, който са на лагер в София с „Bulgarian Top Team“.

В една от планираните спаринг-тренировки в залата на Fighting Academy Sofia Teams (FAST) Валентинов имаше възможност да премери сили със Зиам. Френският боец само преди дни подписа новия си договор с най-престижната верига за смесени бойни изкуства в света – UFC. Зиам се състезава в леката категория, докато българският боец е в полусредна.

Great timing and takedown against UFC fighter – Fares “The Smile Killer” 🤼

Публикувахте от Георги Валентинов в Четвъртък, 10 септември 2020 г.

„Доволен съм много от спаринга. В момента не съм в активен подготвителен период, но продължавам да тренирам всеки ден. За мен бе много добра възможност да си сверя часовника, както се казва“, коментира Валентинов пред Boec.BG.

Елитни ММА бойци отново с лагер в България

През 2019-та Валентинов и други родни ММА бойци като Никола Дипчиков, Светлозар Савов, Валентин Бенишев, Никола Дидов, Калоян Колев, Живко Стоименов и други проведоха отново спаринг с френските бойци.

„Българите винаги са добре дошли в тренировките и спарингите. Между французите също има конкуренция, защото повечето са от различни градове и не се познават толкова добре. Те искат да разберат кой е по-добър. Нивото е доста високо“, от своя страна заяви Гийом Пелтиер главен мениджър на „Bulgarian Top Team“ и основен организатор на лагера.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.