Начало ММА Елитни ММА бойци отново с лагер в България

Елитни ММА бойци отново с лагер в България

Елитни ММА бойци отново с лагер в България
0

За втора поредна година в България ще се проведе подготвителен лагер с елитни чуждестранни ММА бойци, сред които много французи. Организатор е „Bulgarian Top Team“ и Гийом Пелтиер.

Лагерът ще се проведе между 1-ми и 10-ти септември в София, като се очаква да наброява 50 души. И този път се очакват именити състезатели от UFC, „Белатор“, Absolute Championship Akhmat (AKA), които ще проведат и спаринг срещи с най-добрите български представители в този боен спорт. Екипът на „Bulgarian Top Team“ ще наброява около 20 души.

Защо френски ММА бойци избраха София за своята подготовка (ВИДЕО)

Новото тази година е, че лагерът ще бъде насочен и към аматьорите. Организаторът даде възможност на хора, които практикуват ММА, да се регистрират за участие. Крайният срок изтече днес (10-ти август).

Получихме много заявки, но селектирахме най-добрите 15 измежду тях и те ще се включат в подготовката“, коментира Пелтиер пред Boec.BG.

Най-добре представилият се аматьор по време на подготовката ще получи покана да стане част от мениджърската компания на „Bulgarian Top Team“.

Тази година групата ще тренира по по-различна методика – всеки ден заниманията ще бъдат водени от различен треньор. Този път ще се включат и много български специалисти.

„Надявам се и тази година да се включат много от българските професионални бойци“, добави мениджърът на BTT.