Начало ММА Гордостта на Белатор предизвика шампион от друга организация

Гордостта на Белатор предизвика шампион от друга организация

Гордостта на Белатор предизвика шампион от друга организация
0

Шампионът на „Белатор“ в две категории – Раян Бейдър, покани Жири Прохазка в битка за пояса на организацията в полутежка категория. Чехът е една от най-големите звезди в бойните спортове в Изтока. Държи колана в полутежка категория на Rizin.

Американецът искаше да му отнеме отличието на новогодишното събитие на „Белатор“ в Япония, на което участваха бойци от двете вериги.

Условията не бяха задоволителни за Бейдър и сега той кани Прохазка на сблъсък от американска галавечер, залагайки своя колан. Чехът приключи седем от последните си 8 противници още в първия рунд.

Раян Бейдър очаква да задържи поясите си и през 2020 година, но за целта ще трябва да проведе и мач в тежка категория.

Чакаме с интерес отговора на Прохазка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.