Георги Валентинов и Дани Илиев организират бойна гала вечер в Стара Загора | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Георги Валентинов и Дани Илиев организират бойна гала вечер в Стара Загора
0

Георги Валентинов и Дани Илиев организират бойна гала вечер в Стара Загора

Георги Валентинов и Дани Илиев организират бойна гала вечер в Стара Загора
0

Георги Валентинов записа втората си поредна победа на събитие от веригата за професионални ММА и кикбокс битки – GRAND FIGHT ARENA. Роденият в Стара Загора ММА боец вдигна публиката в Асикс Арена на крака с невероятен нокаут над украинеца Константин Линник за по-малко от минута. Валентинов е и съорганизатор на турнира заедно със своя приятел Даниел Илиев. Ето какво заяви той веднага след срещата в зала „Асикс Арена“.

-На няколко пъти ти и Даниел Илиев се извинихте, че сте имали трудности при намирането на съперници поради контузии? Това ли е единственият проблем, който имахте при организирането на събитието?

-Да, това е проблем още от самото начало на организацията. Моят противник се отказа само 12 дни преди срещата. Започнахме да търсим нов противник. Успяхме да намерим съперник за много кратко време. Много бойци отказват двубой с мен при кратко предизвестие, когато видят статистиката ми. И аз не бих се изправил срещу някого с 19 победи и 2 загуби просто така. Чуждестранните бойци нямаха желание за игра, но бръснарят бръсне всеки, който седне на стола. Не връщаме никого, бяхме подготвени.

-Второто издание на GRAND FIGHT ARENA отново може да се похвали с огромен зрителски интерес. Това радва ли ви?

-Да, благодаря на всички мои приятели и фенове, които дойдоха да ни подкрепят. Благодаря и на спонсорите, които помогнаха за осъществяването на това събитие. Имаме грешки, които трябва да поправим. Човек се учи, докато е жив. Смятам, че ще растем и ще се движим успешно напред.

-Още колко събития ще организирате с Даниел Илиев през тази година?

-Със сигурност ще организираме бойна гала вечер в Стара Загора през септември месец. Водим преговори и за организирането на събитие в края на юли на Слънчев бряг.

-Не е ли стресиращо за вас да бъдете в ролята на организатори и на бойци?

-Трудно ни е, но сега ни е времето. Ако сега не се трудим, няма кога. Когато виждаме, че трудът ни се възнаграждава, получаваме допълнителен стимул. Благодарим на всички бойци, които взеха участие.

Кога и къде ще е следващият ти двубой?

-Все още съм обвързан с договор с руската организация ACA и имам още един мач с тях. Най-вероятно ще бъде лятото, кото може да означава, че ако има събитие от веригата на GRAND FIGHT ARENA през юли, най-вероятно ще бъда само организатор. Със сигурност ще играя през септември в Стара Загора.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско жиу-житсу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.