Начало ММА Грасо за четирите си номинации от MMA Awards: Пътят никога не е лесен, но постоянството се отплаща

Грасо за четирите си номинации от MMA Awards: Пътят никога не е лесен, но постоянството се отплаща

Грасо за четирите си номинации от MMA Awards: Пътят никога не е лесен, но постоянството се отплаща
0

Алекса Грасо изживява една от най-славните години в целия си живот, след като детронира Валентина Шевченко за титлата на UFC в категория „муха“, а след това получи цели 4 номинации от Fighting World MMA Awards. Тя е благодарна за вниманието и признава, че всичко е плод на много сериозен труд през годините.

World MMA Awards обяви номинациите за бойците на годината

Всяка година има MMA награди и сега за пръв път в кариерата ми съм номинирана и то в цели четири категории. От юни 2022 до юли 2023 бяха месеци на тежък и много дълъг труд! Макар да нямам представа дали ще спечеля или не, мога само да ви кажа, че съм изключително горда от това, което правя всеки ден. Надявам се, че моята история на усърдност ще послужи за мотивация на всички. Пътят никога не е лесен, никога! Но с изисквания към себе си за постигане на целите, ставаш по-силен, по-устойчив, по-умен и по-щастлив. Никога не се предавайте! Аз съм резултат от работата на моите треньори и съотборници“, написа Грасо в социалните мрежи.

Мексиканката е номинирана за „Най-добра състезателка при жените“, „Пробив на годината“, „Събмишън на годината“ и „Изненада на годината“. Фокусът е най-вече върху успеха ѝ над Шевченко по време на UFC 285 през пролетта.