Начало ММА Сехудо се присмя на анкета за бой с О’Мали: Това са шансовете за хващане на херпес

Сехудо се присмя на анкета за бой с О’Мали: Това са шансовете за хващане на херпес

Сехудо се присмя на анкета за бой с О’Мали: Това са шансовете за хващане на херпес
0

Хенри Сехудо и Шон О’Мали продължават кавгата си в социалните мрежи, като този път повод за хапливи коментари стана една анкета, организирана от Чаел Сонен, в която се допитва до мнението на хората за това с кого искат да видят новият шампион да се бие.

Около 55 хил. души гласуваха в допитването и повече от половината иска да видят реванш с Чито Вера в октагона (51%). 24 на 100 са за среща с Мераб Двалишвили, 14% искат директен реванш с „Алджо“, а само 12% предпочитат да видят „Шугър“ срещу Сехудо.

О’Мали сподели снимка на анкетата с коментар, че е изненадан и се извинява на Сехудо, защото не е очаквал чак такъв интерес към него.

Това е по-скоро анкета за хората с най-добри шансове за хващане на херпес. Спри да ме сваляш, транс-Барби. Аз вече съм зает“, написа в отговор на свой ред бившият носител на пояса.

В UFC средите все пак върлува информацията, че Дейна Уайт най-вероятно ще организира реванша с Вера при това още през декември. Разговорите по темата са на финален етап, като само чакаме официално потвърждение.