Начало ММА Густафсон: Искам още две битки до края на годината

Густафсон: Искам още две битки до края на годината

Густафсон: Искам още две битки до края на годината
0

Бившият претендент за титлата на UFC в лека тежка категория – Александър Густафсон (18-5) твърдо е решил да остане активен през втората част на 2019-та година.

Тази събота 32-годишният швед излиза пред родна публика в главното събитие на UFC Fight Night 153 срещу друг бивш претендент за колана в лека тежка дивизия – Антъни Смит (31-14).

Снимка: БТА

Последните срещи и на двамата бяха именно срещу шампиона Джон Джоунс, който нокаутира Густафсон и победи Смит чрез единодушно решение.

Европеецът обаче е твърдо решен да стигне до победата в следващия си двубой и се надява да се бие още два пъти до края на 2019 г.

„Намерението ми е да прегазя Антъни Смит. Наистина искам победата и след това напред към следващото препятствие. Не просто искам следващ опонент, искам да се бия максимално скоро. Един по един всички ще падат, а после ще видим какво се крие зад хоризонта.

Но в този бизнес нищо никога не е гарантирано. Моето желание е да се бия още два пъти след Антъни Смит. Ще съм доволен на три битки за тази година“, заяви Густафсон.