Начало ММА Густафсон: Искам още две битки до края на годината

Густафсон: Искам още две битки до края на годината

Густафсон: Искам още две битки до края на годината
0

Бившият претендент за титлата на UFC в лека тежка категория – Александър Густафсон (18-5) твърдо е решил да остане активен през втората част на 2019-та година.

Тази събота 32-годишният швед излиза пред родна публика в главното събитие на UFC Fight Night 153 срещу друг бивш претендент за колана в лека тежка дивизия – Антъни Смит (31-14).

Снимка: БТА

Последните срещи и на двамата бяха именно срещу шампиона Джон Джоунс, който нокаутира Густафсон и победи Смит чрез единодушно решение.

Европеецът обаче е твърдо решен да стигне до победата в следващия си двубой и се надява да се бие още два пъти до края на 2019 г.

„Намерението ми е да прегазя Антъни Смит. Наистина искам победата и след това напред към следващото препятствие. Не просто искам следващ опонент, искам да се бия максимално скоро. Един по един всички ще падат, а после ще видим какво се крие зад хоризонта.

Но в този бизнес нищо никога не е гарантирано. Моето желание е да се бия още два пъти след Антъни Смит. Ще съм доволен на три битки за тази година“, заяви Густафсон.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.