Начало ММА Антъни Смит: Нямам специален план за Густафсон

Антъни Смит: Нямам специален план за Густафсон

Антъни Смит: Нямам специален план за Густафсон
0

Бившият претендент за титлата на UFC в лека тежка категория – Антъни Смит (31-14) загуби последната си битка срещу Джон Джоунс на UFC 235, но сега „Лъвското сърце“ е готов да загърби спомените от слабото си представяне срещу „Боунс“ и да се върне на победния път.

Тази събота 30-годишният американец се изправя срещу Александър Густафсон (18-5) в главното събитие на UFC Fight Night 153 в Стокхолм, търсейки 8 си победа в UFC.

„В последния мач не бях на себе си“, заяви Смит.

Снимка: БТА

Аз съм боец, който пресира и контрира с чукове си. Това правя най-добре. Свалям хората с тежки удари и ги побеждавам психически. Но в последните си мачове мисля повече, отколкото е нужно. Затова и сега съм фокусиран върху това просто да бъда себе си.

Нямам план за мача с Алекс. Последните пъти имах строго определен план и нещата не изглеждаха особено добре. След сблъсъка с Джоунс не исках да се бия. Но знаех, че щом разочарованието и депресията ме пуснат, ще искам да се върна в клетката. За мое щастие, се оказах прав.

Знам, че мога да пречупя Густафсон. Исторически погледнато, той винаги прегаря. А при мен такава опасност няма“, сподели Смит

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.