Начало ММА И Конър се мести в киното (ВИДЕО)
0

И Конър се мести в киното (ВИДЕО)

И Конър се мести в киното (ВИДЕО)
0

Конър Макгрегър ще стане поредната звезда на UFC, който ще пробива в киното. Броени дни, след като шампионът в полусредна категория Камару Усман бе обявен като герой във филм на „Марвел“, сега на ред е и сходна новина, с участието на „Ноториъс“.

Бившият двукратен световен шампион ще стане част от римейка на един от култовите екшън филми от 80-те години – „Крайпътна къща“. Конър е поканен да влезе в продукцията, в която водеща роля получава Джейк Джиленхол. Актьорът ще заеме ролята на Патрик Суейзи от прословутата лента от 1989-а, докато за ирландецът все още не се коментира как точно ще блесне във филма.

Макгрегър вече е участвал в екранизации, като бе герой в документалния филм, направен за него. Това обаче ще бъде много по-различно, защото сега ще се наложи да покаже дали освен бойни умения, има и актьорски такива.

Тепърва ще разберем до каква степен Конър ще развие себе си като актьор. Засега обаче ще очакваме с нетърпение неговото завръщане в октагона. Той не се е бил повече от година, след като счупи левия си глезен в мача с Дъстин Порие миналото лято.