Начало ММА Има доказателства за завръщането на Хабиб

Има доказателства за завръщането на Хабиб

Има доказателства за завръщането на Хабиб
0

Внезапна прогноза за основната битка на априлския супертурнир UFC 300 от бившия претендент на промоцията, американеца Чаел Сонен разбуни духовете в света на бойните спортове.

В своя подкаст в YouTube бившият боец ​​каза: „Онзи ден треньорът Хавиер Мендес призна, че Хабиб Нурмагомедов отново тренира с него. Според Мендес, Хабиб винаги поддържа форма. Но той тренира с него само когато му предстои битка. Той не каза нищо друго. Но знаете ли какво си помислих? Не е случайно, че битката между Леон Едуардс и Белал Мохамед все още не е официално обявена…

Сонен вярва, че Нурмагомедов ще се завърне и ще се опита да вземе титлата в полусредна категория от Едуардс: „Това са само слухове. Но не какви да е слухове, а слухове от Мендес. Ясно е, че Хабиб вече няма да достига границата на леката категория. Вариант номер 1 за него е супер битка с Джордж Сейнт Пиер. Но въпросът е дали промоцията ще направи битка без титла основно събитие в картата на супертурнира? И тук се връщаме към въпроса защо битката Едуардс срещу Мухамад все още не е официално обявена. За всичко трябва да има причина. Хабиб тренира с причина„, добави Сонен.