Начало ММА Иън Мачадо Гари не се интересува от бой с Майкъл Пейдж

Иън Мачадо Гари не се интересува от бой с Майкъл Пейдж

Иън Мачадо Гари не се интересува от бой с Майкъл Пейдж
0

Полусредна категория в UFC по традиция е изпълнена с таланти, които проявяват апетити към шампионската титла, но именно това е и причината да има толкова много интрига в по-ниските нива на ранглистата. Майкъл Пейдж (22:2) едва наскоро дебютира в организацията, но в плановете му влиза скоростна атака на върха. За целта той реши да предизвика Иън Мачадо Гари (14:0), но изгряващата звезда в смесените бойни изкуства не проявява същия ентусиазъм.

Не, неговото класиране не е по-високо от моето. Аз искам да съм най-добрият в света, така че, ако класирането му не е по-високо, не ме интересува“, заяви Гари пред Sky Sports.

Междувременно той е много по-заинтригуван от среща с Колби Ковингтън (17:4) с оглед факта, че той е бивш шампион и трикратен претендент за титлата в дивизията. Освен това е подреден под №4 в класирането.

„Венъм“ от своя страна надделя със стил над Кевин Холанд (25:11) в началото на месеца, но все още 13-тата му позиция не е достатъчна, за да се цели толкова високо. Преди това чакат Стивън Томпсън (17:7:1), Джоф Нийл (15:6), Висенте Луке (22:9:1) и Нийл Магни (29:12).