Начало Бокс Джейк Пол вярва, че е направил най-добрия избор избирайки Тайсън за следващ опонент

Джейк Пол вярва, че е направил най-добрия избор избирайки Тайсън за следващ опонент

Джейк Пол вярва, че е направил най-добрия избор избирайки Тайсън за следващ опонент
0

26-годишният американски блогър и боксьор Джейк Пол очаква голям комерсиален успех от излъчването на битката срещу Майк Тайсън в стрийминг услугата Netflix, която досега не е споделяла подобно съдържание.

Популярният блогър каза, че отдавна е преговарял със стрийминг услугата Netflix за излъчване на неговия боксов мач и след като се е съгласил, е търсил подходящ съперник, който в крайна сметка се е оказал 57-годишният бивш абсолютен световен шампион в тежка категория. Битката ще се проведе на 20 юли на 80 000-местния стадион AT&T в САЩ.

Срещаме се с Netflix от една година, обсъждайки идеята за организиране на битка“, каза Пол пред BS с Джейк Пол. „И ние се опитвахме да намерим правилната битка, точното време, точното шоу. Знаехме, че искаме да се бием това лято и започнахме да викаме противници.“

Това предизвика критики, но Джейк Пол вярва, че бъдещето на бокса е в стрийминг услугите.

Обадихме се на Томи Фюри, той беше в списъка, но той отказа“, добави Пол. „Искаше повече пари. И започнахме да се свързваме с други и след това говорихме с Майк. И реших, че просто трябва да изберем Майк. Това вероятно беше преди четири или пет месеца.“

Netflix наскоро подписа сделка за 5 милиарда долара за излъчване на WWE през 2025 г., но битката Пол-Тайсън ще бъде първото излъчване на спортно шоу от услугата.

Мисля, че това ще създаде прецедент. Вярвам, че ще бъде огромен успех,” каза Пол. „Всички ще искат да се бият помежду си и ще бягат към Netflix или към Amazon Prime. Всички тези стрийминг услуги вероятно ще се опитат да участват в това под една или друга форма.

тагове: