Начало ММА Италианец впечатли в подглавното събитие на UFC on ESPN 10

Италианец впечатли в подглавното събитие на UFC on ESPN 10

Италианец впечатли в подглавното събитие на UFC on ESPN 10
0

Марвин Ветори записа доминантен успех над Карл Робърсън в „Апекс център“, Лас Вегас. Двамата най-сетне разчистиха сметките си, след като мачът трябваше да се изиграе през месец май, когато американецът се разболя.

Ветори приключи Робърсън с перфектен риър нейкед чоук в края на първя рунд.

Малцина очакваха срещата да се превърне в страхотно граплинг зрелище. Първите две минутки в стойка не предложиха нищо интересно, но след това съперниците си размениха по един бърз тейкдаун.

Италианецът демонстрира огромна мощ и се измъкна от трудна ситуация, за да заеме топ позицията. След няколко опита за „триъгълник“ Ветори показа впечатляващ граунд енд паунд, който омаломощи съперника.

Робърсън даде врата си, а роденият в Тренто боец имаше нужда само от миг, за да го задуши.

Така Марвин Ветори вече е със статистика 15-3-1 и продължава да печели позиции в средна категория.

Ветори нападна „симуланта“ Робърсън в лобито на хотел (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.