Начало ММА Използва ли химия Александър Емеляненко?

Използва ли химия Александър Емеляненко?

Използва ли химия Александър Емеляненко?
0

Руският ММА боец Александър Емеляненко реши да отговори по темата дали ползва забранени вещества, за да си помага в подготовката и поддържането на физическата си форма. Поне на първо време той категорично отрича да прибягва към „химия“.

„Няма нужда да дъвча. Вече имам добра физическа сила, ръцете ми се движат много добре. Днес в сутрешната си тренировка работих пет кръга по пет минути с гири от по три килограма във всяка ръка, без да спирам. Освен това направих и стълба… тичах вечерта. Накратко, в отлична форма съм “, каза един от братята Емеляненко пред YouTube канала „FIGHT NIGHTS GLOBAL TV“.

В момента Емеляненко се подготвя за битки срещу Артьом Тарасов. Двамата ще се бият по правилата на бокса, но с малки ръкавици. Срещата ще се проведе в Карачаево-Черкезия на 18-ти септември. Руската звезда не се бил повече от година (юли 2020), а вече има планове за битка срещу рапъра Джиган на 4-ти ноември и срещу световния шампион на AMC Fight Nights в средна категория Владимир Минеев до края на годината. Освен това се говори и за бой между Емелианенко и Вячеслав Дацик.