Начало ММА Кадиров нарече Хабиб „проект“, а Чимаев се закани да го разкъса
0

Кадиров нарече Хабиб „проект“, а Чимаев се закани да го разкъса

Кадиров нарече Хабиб „проект“, а Чимаев се закани да го разкъса
0

Лидерът на Чеченската република и на боен клуб „Ахмат“ Рамзан Кадиров изказа доста неочаквано мнение за бившия шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов. Двамата доста често демонстрираха отлични отношения и много хора се изненадаха от думите му. А след това се намеси и Хамзат Чимаев.

UFC и „Белатор“ имат звезди, които са създали. Вижте тези звезди – колко битки са водили за колко време, колко са отказвали. Проектите не се провалят. Те могат да се споразумеят, да направят фиктивна битка.

Хабиб също е проект. Той е добър спортист, но е проект на UFC. Има добри отношения с Дейна Уайт, има добри битки. Ако някой пропусне битка, той се отстранява от рейтингите. А Нурмагомедов никога не е бил отстранен от рейтинга. И самият той знае, че е проект. Никога не съм виждал нашия брат Хабиб да бъде със знамето на Руската федерация или знамето на Дагестан. Той ясно знаеше какво прави, затова стана шампион, като същевременно не допускаше грешки. Той е проект на UFC и ще се съгласи с думите ми„, започна Кадиров.

Не казвам, че не е шампион. Той е шампион. Вършеше работата си много внимателно, правилно, ясно и бавно. Ако UFC иска, може да направи шампион от всеки. Две години човек не се е бил, излиза и се бие с шампиони. Или някой, който се занимава с недвижими имоти, излиза и побеждава и се бие с шампион. Добра организация с добро управление е UFC„, добави чеченският лидер.

Би ли победил Хабиб всички в Ахмат? В UFC той проби всички на сто процента. Но в „Ахмат“ – съмнявам се. Готов съм да изпратя всеки от неговата теглова категория. Готов съм да платя всякакви пари, за да видя дали ще победи някого от „Ахмат“. В UFC той разкъса всички и ние го приехме и му се радвахме. И в „Ахмат“ правим така с нашите. Готов съм да платя повече, отколкото UFC плати, за да се бие Хабиб с наш съотборник от „Ахмат“. Да видим кой кого„, каза още Кадиров във видео в Инстаграм.

Изгряващата звезда Хамзат Чимаев пък остави коментар, който е адресиран до Нурмагомедов.

Ще го разкъсаме, ако иска“, написа Чимаев.