Начало ММА Кайла Харисън не разбира притеснението на хората за теглото ѝ (ВИДЕО)

Кайла Харисън не разбира притеснението на хората за теглото ѝ (ВИДЕО)

Кайла Харисън не разбира притеснението на хората за теглото ѝ (ВИДЕО)
0

Решението на Кайла Харисън да се присъедини към UFC бе засенчено от факта, че самата тя прие да се бие с Холи Холм в цели две категории по-ниско от обичайното си тегло. Вече втора седмица темата е обект на дискусии в MMA средите, а това изглежда вече я гневи.

Има огромно неразбиране за теглото ми. Хората все едно си мислят, че се обичайно съм 82 кг. или нещо такова. В действителност аз се биех на 70,3 кг. и влизах в клетката 72,6 кг. Рядко надхвърлям тези килограми. Винаги съм била по-дребната и тази с по-малко опит. Не вярвам в свалянето на килограми, но сега ще правя това, което всички правят, за да бъде по-голямата, по-бързата, по-силната и по-опитната. Дали ще е гадно? Да. Няма да ми допадне диетата, но това е жертва, която сама съм избрала“, каза бившата шампионка на PFL за TMZ Sports.

Срещата ѝ с Холм на UFC 300 ще бъде на 61,2 кг., а фактът, че Кайла сама признава, че никога не ѝ се е налагало да отслабва драматично за мач означава по-скоро, че не е наясно с шока, на който ще подложи тялото си за целта.